home  Főoldal
hr
email  E-mail
Fogászati szolgáltatások
Rendelési idő
Fogászatunk hétköznap 9-16 óráig, valamint csütörtökön 13-20 óráig várja betegeit. Rendelési idő után a 06/96-418-569, 06/96-517-176 telefonon hagyhat üzenetet, vagy írjon nekünk e-mail-t a info@plati-dent.hu címre. Kérésre egyéni időpont egyeztetés lehetséges.

Medicredit hitelek

Fektessen be egészségébe a MediCredit hitelek segítségével!

medicredit hitelekA különböző terméktípusok, és a típusokon belül választható konstrukciók biztosítják Ügyfeleink számára, hogy a felvenni kívánt hitel valóban személyre szabott és egyedi finanszírozású legyen. Komolyan vesszük egészségét, ezért rugalmas hiteleinket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a neki szimpatikus konstrukciót.

Mit nyújt Nekem a MediCredit hitele?

  1. lehetőséget: hiteleinkkel elsősorban egy lehetőséget kínálunk az Ön számára, amely elérhetővé teszi a nagy összegű egészségügyi szolgáltatások igénybe vételét
  2. egészséget, önbizalmat: MediCredit finanszírozza a szépülni, gyógyulni vágyók korrekciós beavatkozásait, melyekkel, mind testileg, mind lelkileg erősebbé válhat
  3. adójóváírást: a hitel folyósítása kérhető egészségpénztári számlára is, amely után -a hatályos szabályozás értelmében- adójóváírás formájában bevételt realizálhat. Ez nagy mértékű kompenzációt jelenthet a futamidő alatt felmerülő költségekre.
  4. megtakarítást: "Az idő pénz!" Telefonos igénylési folyamatunkkal időt és pénzt takarítunk meg az Ön számára, amellyel megkíméljük az ügyfélszolgálatokon való felesleges várakozástól!
  5. biztonságot: mert a hitelt Forint alapon nyújtjuk, ezért a havi törlesztő részlet a teljes futamidő alatt fix, hitelhez hitelfedezeti biztosítás köthető.
  6. stabilitást: a szerződéskötés aláírásakor érvényben lévő kamat mértéke a teljes futamidőre érvényes
  7. kényelmet: pozitív bírálat esetén kérheti, hogy szakképzett személyes kapcsolattartója felkeresse Önt az elkészült szerződésekkel.
  8. függetlenséget:egyes konstrukciók kezes, és egyéb biztosítékok nélkül is igényelhetőek
  9. szabadságot: 12 és 60 hónap között szabadon megválaszthatja a hitel futamidejét
  10. időt: a beavatkozást követően szükség lehet ápolási időszakra, amely jövedelem-kieséssel járhat. Annak érdekében, hogy ez ne jelentsen túlzott anyagi megterhelést, türelmi idős konstrukciót is tudunk biztosítani, amely a halasztott tőketörlesztés miatt jelentősen alacsonyabb havi kiadást jelent.

Kinek jelezzem, hogy igényt tartok a MediCredit hitelekre?

Megválaszthatja, hogy személyesen vagy orvosán keresztül fordul hozzánk igénylésével. A legegyszerűbb mód, ha közvetlenül az egészségügyi szolgáltatónál igényli, ezután segítőkész, szakképzett kollégáink azonnal kapcsolatba lépnek Önnel.

Milyen MediCredit hitelek közül választhatok?

A felvenni kívánt összeg nagyságától függően az alábbi hiteleket tudjuk önnek személye szabott módon nyújtani:

"Aktív élet hitel":           150.000 Ft - 249.999 Ft
"Bónusz hitel":               250.000 Ft - 499.999 Ft
"Credit +":                       500.000 Ft feletti igénylés esetén
"KiSmama hitel":          135.000 Ft - 200.000 Ft összegű, szüléshez választható finanszírozási forma.

Mennyibe kerül?

A hitel "árát" a különböző hiteltípusokhoz tartozó, eltérő mértékű kamatok, díjak-és egyéb költségek együttese határozza meg. A mindenkori hirdetményben tájékozódhat arról, hogy a kiválasztott hitelt milyen feltételek mellett tudjuk a rendelkezésére bocsátani.

További információ a Medicredit hitelekkel kapcsolatosan: www.medicredit.hu


Kapcsolat
Plati-Dent Fogászati Magánrendelő
Cím: 9024 Győr, Szent Imre u. 92.
Telefon/Fax: 96/418-569, 96/517-176
E-mail: info@plati-dent.hu
Skype: plati-dent